Om oss

Curious Kids Preschool är en nystartad tvåspråkig förskola. Hos oss kommer ditt barn att leka fram kunskaper i engelska samtidigt som vi tillsammans utforskar världen.

Vi ser barnen som världsmedborgare genom att ge barnen möjlighet till språkliga och kulturella möten redan från livets början. Vi ser olikheter som en tillgång och välkomnar en mångfald både bland barn och personal.

Curious Kids Preschool kommer att ha plats för upp till 50 barn i åldrarna 1-5 år. Vi kommer att finnas i nyrenoverade lokaler på Larmvägen 31 på Fredriksdal. I närheten av förskolan har vi många olika naturområden och lekplatser att utforska. Ett stenkast härifrån ligger Fredriksdals muséer och trädgårdar, en underbar miljö där vi kan lära mer om djur och natur. Med stadsbuss tar vi med barnen på utflykter till spännande platser runt om i Helsingborg.

Vi formar grupper efter de barn vi har. Därför kan vi just nu inte säga hur många avdelningar förskolan kommer att ha och hur barngrupperna ska bli. Så snart förskolan startat återkommer vi med information om våra avdelningar.